Internet Guard MOD APK 2.296 [Pro Henteu dikonci]

0/5 Teu aya sora

Laporkeun aplikasi ieu

gambaran

perkenalan

Aya seueur aplikasi anu sayogi pikeun pangguna Internét. Salaku tambahan kana seueur fitur na, aplikasi ieu mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu urang nyobian anu nawiskeun fitur anu henteu kapendak dina aplikasi anu sanés. Waktu réspon tina aplikasi ieu, contona, langkung gancang tibatan aplikasi wéb anu sanés. Salajengna, navigasi saderhana, ogé tombolna gampang diakses pikeun gampang dianggo.

Naon ari Internet Guard Mod Apk

Sadayana nganggo data internét sareng ngaksésna sacara rutin, tapi éta nyéépkeun seueur data, ngalambatkeun kagancangan transmisi primér pangguna. Hasilna, pikeun ngaraosan pangalaman internét anu paling dipercaya, pangguna kedah ngadamel kecap akses sareng ngawatesan aksés. Nanging, aplikasi dina alat pangguna bakal teras-terasan ngotéktak internét di tukang bari pangguna henteu sadar. Ieu ogé mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon laju internét konsumen ngirangan ngirangan. Hasilna, tulisan ieu bakal nampilkeun NetGuard, program anu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngawatesan aksés internét tina aplikasi mana waé. Éta ogé nawiskeun seueur kejutan pikeun konsumén nalika ngadalikeun sareng ngatur konéksi internétna.

INTERFACE DENGAN DESAIN DETAKSIL JEUNG METIKULUS

Desain NetGuard langkung saderhana sareng ramah pikeun pangguna tibatan aplikasi warna-warni sanés, kusabab éta dianggo salaku analitik sareng alat monitoring. Tujuan utamina nyaéta pikeun ngabantosan pangguna dina ngalacak sadaya tindakan alatna sareng nganalisis aplikasi anu ngaksés internét di tukang. Sadaya tindakan anu paling anyar bakal ditingalikeun dina halaman utama, sareng sadayana diatur saé sareng tiasa diaksés; pangguna tiasa gampang ngalih di antara kategori nganggo gerak saderhana. Henteu ngan éta, tapi UI na tiasa adaptasi, ngamungkinkeun pangguna ngaluyukeunana kana ukuran bilah béja. Fitur anu langkung pikaresepeun bakal ditambihan kana aplikasi, ngamungkinkeun pangguna pikeun ngarobih sareng ngarobih tampilan atanapi pangalamanana.

SADAYANG STATUS KUDU dianalisis sareng dikaitkeun sareng.

Program bakal sacara otomatis nyeken sakabeh alat sareng nembongkeun sadaya aplikasi anu nyambung ka internét dina halaman utama aplikasi, kalayan desain anu ramah sareng saderhana. Legenda bakal dijelaskeun dina aplikasi, ngamungkinkeun pangguna langkung ngartos kumaha programna jalan atanapi henteu langsung. Saatos éta, mangrupikeun alesan pikeun aplikasi éta nyambung kana internét jero taneuh, sareng pangguna tiasa ngeureunkeun sadaya koneksi kana aplikasi éta sacara langsung. Penganalisa tepat sareng ngabantosan, ngamutahirkeun sadayana sacara langsung, ngahirupkeun layar pangguna, sareng nunjukkeun keahlian di daérahna.

KABEH APLAH KUDU DITUTUP ATAWA TERBATAS DI HUBUNGAN

Unggal KB atanapi MB data diitung pikeun konsumén data sélulér, sareng aranjeunna henteu hoyong ngaboroskeunana. Hasilna, naha sacara manual atanapi otomatis, NetGuard ngan saukur bakalan ngeureunkeun sadaya aksés internét pikeun program naon waé, sahingga pangguna tiasa ngahémat data sareng umur batre. Aplikasi anu paling populér diémutan sareng dianalisis ku Manual Blocker, sareng pangguna tiasa waé sareng aranjeunna dina sababaraha cara. Pamblokir otomatis, di sisi anu sanésna, bakal nyambungkeun sadayana sareng ngan sambung deui nalika pangguna ngagaduhan aksés ka program anu tangtu. Salaku tambahan, nalika pangguna nutup program, NetGuard bakal gancang numpurkeun aksésna sareng ngalestarikeun saloba data pikeun pangguna.

SOK LOGS Pikeun ngalacak AKSES

Komo upami henteu diaktipkeun, unggal program atanapi sakedik perangkat lunak bakal teras nyambung kana internét. Program bakal ngagaduhan log anu bénten-bénten sanés anu pangguna tiasa nalungtik. Pangguna bakal tiasa nangtoskeun asal usul situs sareng dimana éta nyobian ngaksésna, ogé panén kabeungharan inpormasi pribadi ti éta. Program éta ngan ukur tiasa nyimpen sadaya tindakan anu kacatet dina log pikeun waktos anu khusus sateuacan mupus data anu langkung lami tibatan 24 jam.

APPS BISA DISABLIKAN JEUNG KLIK SÉLÉNA

NetGuard tiasa ngabantosan pangguna dina nganonaktifkeun aplikasi aktip naon waé dina alatna, naha implisit atanapi eksplisit. Salajengna, nalika pangguna lirén sadaya aplikasi anu dijalankeun, aplikasi éta langsung tiasa lebet modeu hemat batré, anu mangrupikeun fitur otomatis anu tiasa disaluyukeun pikeun ngarobih kinerja sacara umum. Nalika pangguna nganjang ka internét, aplikasi atanapi parangkat lunak bakal muncul sacara acak, ngagunakeun kapasitas mémori sareng mangaruhan batréna. Pangguna tiasa ngabéréskeun program sareng nambihan fitur anu langkung pikaresepeun pikeun ngahémat data sareng nyayogikeun pangalaman pangguna anu langkung fleksibel.

PRIBADIRAN JEUNG NGABUKSIKAN PAMERNA Anjeun

Upami pelanggan dugi ka resep kana aplikasi éta sareng hoyong langkung terang, kustomisasi sareng personalisasi mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pangalaman pangguna anu langkung luar biasa. Fungsi sareng pakakas pikeun masing-masing program umumna otomatis, tapi éta ngalaksanakeun saé sareng saluyu sareng preferensi khusus pangguna. Anu ngabédakeunana nyaéta kamampuan pangguna pikeun ngarobihna, kalayan seueur pilihan anu pikaresepeun pikeun ngarobah skéma warna umum, gaya perenah, sareng rupa-rupa aspék sanés.

Fitur tina Internet Guard Mod Apk

  • Basajan ngagunakeun
  • Teu aya akar anu diperyogikeun
  • 100% sumber terbuka
  • Teu nelepon ka bumi
  • Teu aya pelacak atanapi analitik
  • Taya advertisements
  • Android 4.0 teras didukung deui
  • IPv4 / IPv6 TCP / UDP dirojong
  • Nga-tether didukung
  • Sababaraha pangguna alat didukung
  • Opsional ngamungkinkeun nalika layar hurung
  • Optionally meungpeuk nalika roaming
  • Opsional meungpeuk aplikasi sistem
  • Optionally forward port, ogé ka alamat luar
  • Optionally bejaan nalika aplikasi ngaksés internét
  • Opsional ngarékam panggunaan jaringan per aplikasi per alamat
  • Téma desain matéri kalayan téma hérang sareng poék

Fitur PRO:

  1. Sadaya patalimarga anu kaluar kedah didaptarkeun; usaha aksés kedah dipilarian sareng disaring; File PCAP kedah diekspor kanggo analisis patalimarga
  2. Alamat khusus tiasa diijinkeun atanapi diblokir per aplikasi
  3. NetGuard ayeuna sacara otomatis ngatur dirina tina béwara aplikasi
  4. Bewara palang status anu nunjukkeun grafik kacepetan jaringan
  5. Pilihan téma kalebet versi anu hampang sareng poék tina lima téma salajengna

Fitur nu leuwih

  • Prosés diundeur gampang sareng gratis
  • Gratis - unduh, pasang sareng anggo
  • Gampang Napigasi
  • Pangalaman nyata gim maén-diri
  • Sistem pembuatan otomatis
  • Dijieun ku pamekar anu berpengalaman tinggi
  • Teu aya iklan, teu aya spanduk, teu aya popup
  • Ngajalankeun lancar dina telepon anjeun
  • Nya terstruktur
Ngaran aplikasiInternet Guard Mod Apk
Vérsi diperlukeunAndroid 4.1+
Vérsi App2.296
pamekarMarcel Bokhorst
Ukuran file2.6 MB
Kategorialat
hargabebas
Internet Guard Mod Apk

Screenshot tina Internet Guard Mod Apk

Grafik sareng Sora

Tim kami parantos ngariksa masing-masing sareng unggal aspek tina Internet Guard Mod Apk, sareng kami henteu mendakan virus atanapi naon waé anu ngagambarkeun pangguna kami pikeun ngaunduh hal anu sanés anu aranjeunna mendakan. Sora sareng grafik Internet Guard Mod Apk anu saé saé pisan, Kami nyobian dua cara tina ngagunakeun headphone sareng speaker sareng éta sampurna di sisi kami, Grafik ogé saé ti mimiti halaman dugi ka midangkeun, kadang-kadang éta ngaganggu kusabab spésifikasi alat. éta béda dina unggal alat anu kami uji dina sababaraha telepon anu ngalir dina Android 10,9,8 sareng sababaraha telepon mérek terkenal sapertos, Samsung, Xiaomi, RealMe, Asus, Iphone sareng seueur deui sareng kami henteu mendakan masalah.

Kumaha Cara Ngundeur

nu Internet Guard Mod Apk tiasa gampang diunduh. Ngunduh aplikasi sagampang nuturkeun léngkah anu disayogikeun di handap ieu. Kéngingkeun mod tiasa dilakonan ku nuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap.

  • Ayeuna pencét dina tautan undeuran anu parantos dipasihkeun.
  • Antosan sababaraha detik saatos ngaklik tautan, telepon anjeun bakal mimiti diunduh Internet Guard Mod Apk dina waktu anu singget.
  • Saatos ngaunduh klik dina file Internet Guard Mod Apk sareng pasang kana telepon anjeun.

Catetan - Upami anjeun henteu tiasa masang aplikasi anu diunduh kusabab sumber anu teu dikenal dina telepon anjeun, anjeun kedah ngahurungkeun dina setélan telepon.

Aya naon anu énggal:

  • Cikénéh diropéa
  • Ditambahkeun elmu tambihan
  • Virus sareng malware-gratis
  • Sayogi panganyarna & Vérsi lami

Kaputusan akhir

Ayeuna anjeun tiasa ningali naon sareng dimana ngaunduh Internet Guard Mod Apk, sareng kami nampi sadaya data pikeun ngagabung sareng nguji unggal hal dina Internet Guard Mod Apk sareng kacindekan terakhir urang yén aplikasi ieu aman, gampang dianggo, saderhana dianggo , sareng cara anu teratur tibatan anu resmi. Pecinta aplikasi anu sumanget pisan maén sareng nganggo Internet Guard Mod Apk ayeuna leres-leres gratis sareng repot kanggo diunduh.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Translate »